HOUSE OF BONES INVITES | AUDREY MAKE-UP AND MORE

HOUSE OF BONES INVITES | AUDREY MAKE-UP AND MORE | SMOKY EYES WORKSHOP

Maak je klaar om te rocken en rollen met een spannende smoky eyes workshop, geleid door Audrey, een professionele make-up artiest.

Koop hier je ticket

Leer hoe je prachtige smoky-eye make-up looks creëert met hands-on begeleiding van Audrey zelf.

Of je nu een make-up liefhebber bent die je vaardigheden wilt verbeteren of een beginner die een nieuwe techniek wil leren, deze workshop is perfect voor alle vaardigheidsniveaus.

Make-up wordt niet voorzien, dus breng je eigen producten mee. Als je niets hebt, of als je op zoek bent naar nieuwe producten, voel je vrij om Audrey een bericht te sturen via social media. Ze helpt je graag bij het kiezen van de juiste tinten voor jou tegen betaalbare prijzen.

Maar dat is nog niet alles! Als speciale traktatie biedt House of Bones een exclusieve shopping ervaring aan achter gesloten deuren na reguliere openingstijden, met maar liefst 15% KORTING op je aankopen. Verken het unieke en edgy aanbod van House of Bones, een gerenommeerde rock 'n' roll boetiek in Antwerpen, en scoor unieke vondsten tegen een gereduceerde prijs.

Dit alles uiteraard vergezeld door de beste rock 'n' roll tunes en drankjes!

Koop hier je ticket

Mis deze spannende kans niet om te leren van een pro, te shoppen met exclusieve kortingen, en te rocken op geweldige muziek bij het House of Bones Invites | Audrey Make up en Meer evenement. Koop nu je tickets en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring die make-up, mode en rock 'n' roll combineert in het hart van Antwerpen!

Tickets zijn beschikbaar voor 4 verschillende tijdssloten. Deze slots geven het tijdstip van de make-up workshop aan. Je kunt vroeg komen om te winkelen bij House of Bones, of laat blijven. Wat voor jou het makkelijkst is!

Na de aankoop van je ticket ontvang je een e-mail met de orderbevestiging en een aparte e-mail met details.

Koop hier je ticket