Over House of Bones

Als je op zoek bent naar het juiste pantser tegen een reguliere wereld, dan ben je hier aan het juiste adres.

Jouw one-stop shop voor alle kledij en accessoires met een vleugje Rock 'n' Roll!

Welkom bij House of Bones, jouw ultieme bestemming voor alles op het gebied van rock 'n' roll, grunge, punk, metal en alternatieve kleding en accessoires. Opgericht in 2021 als een online winkel en gevestigd in België, is House of Bones een eenmanszaak die gepassioneerd is opgestart door Britt. Ze was ontevreden over het huidige winkellandschap en de beperkte opties die beschikbaar waren voor fashion in deze unieke stijlen.

Rock 'n' Roll - een visie van vrijheid

Bij House of Bones geloven we dat rock 'n' roll meer is dan alleen een muziekgenre - het is een overtuiging, een gevoel van vrijheid dat grenzen overstijgt. Onze visie op rock 'n' roll is geworteld in de rebelse en non-conformistische geest die deze iconische culturele beweging heeft gevormd.

Voor ons vertegenwoordigt rock 'n' roll een manier van leven die zelfexpressie, creativiteit en individualiteit aanmoedigt. Het gaat erom los te breken van sociale normen en verwachtingen, en een gevoel van vrijheid te omarmen om trouw te zijn aan jezelf. Het gaat erom de status quo uit te dagen, grenzen te verleggen en diversiteit en inclusiviteit te omarmen.

Onze passie voor rock 'n' roll gaat verder dan alleen de muziek. Het is een levensstijl die van invloed is op onze selectie van kleding en accessoires. We stellen een verzameling samen van gedurfde en onconventionele mode-items die de essentie van rock 'n' roll vastleggen, inclusief invloeden uit grunge, punk, metal en alternatieve stijlen. We geloven dat kleding een krachtige vorm van zelfexpressie kan zijn, waardoor individuen hun unieke persoonlijkheid kunnen laten zien en hun innerlijke rebel kunnen omarmen.

Naast onze modekeuzes streven we ernaar om milieubewuste keuzes in ons bedrijf te integreren. We gebruiken kartonnen dozen voor verzending om recycling te bevorderen, en we kopen kleine hoeveelheden in om verspilling te minimaliseren en onze impact op het milieu te minimaliseren. We streven ernaar een maatschappelijk verantwoord bedrijf te zijn dat in lijn is met de waarden van de rock 'n' roll-beweging, inclusief de nadruk op individualiteit, vrijheid en duurzaamheid.

Kom en ontdek samen met ons de ware essentie van rock 'n' roll. Bij House of Bones hebben we een prachtige verzameling kleding en accessoires die deze iconische culturele beweging weerspiegelen. We willen je graag uitnodigen om de geest van vrijheid, zelfexpressie en non-conformiteit te omarmen die zo kenmerkend is voor rock 'n' roll. Sluit je aan bij onze gemeenschap en word een deel van ons enthousiaste team dat rock 'n' roll als een manier van leven omarmt. Kom langs en ontdek onze unieke stijlen, shop bij ons en laat zien wie je werkelijk bent!

 • Individualiteit

  Mensen moeten de kans krijgen om zichzelf uit te drukken en hun eigen stijl te omarmen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengestelde selectie van kledingstukken die perfect passen bij degenen die op zoek zijn naar een edgy en rebelse uitstraling. We begrijpen dat kleding een krachtig middel is om je persoonlijkheid te laten zien en jezelf te uiten. Daarom hebben we speciaal voor jou een collectie samengesteld die de rock 'n' roll, grunge, punk, metal en alternatieve subculturen omarmt. Kom en ontdek de stijlen die bij jou passen, en laat je individualiteit stralen.

 • Eco-bewust

  De fast fashion business is een van de meest vervuilende business ter wereld. Winkelen bij House of Bones betekent winkelen bij een milieubewust bedrijf. Collecties worden in kleine hoeveelheden gekocht om verspilling te voorkomen en al onze verpakkingsmaterialen zijn herbruikbaar en recyclebaar, zodat je kunt winkelen zonder je schuldig te voelen.

 • Klantenservice

  Klantenservice staat bij ons voorop. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en daarom bieden we meerdere manieren om contact met ons op te nemen voor vragen, feedback of hulp. Of het nu via ons contactformulier, e-mail, telefoon of sociale media is, ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om je te helpen. We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn en streven ernaar om al jouw vragen en verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, we staan voor je klaar!

  Contactpagina 
1 van 3

Liever kijken dan lezen..? I Got You!

House of Bones | Britt Van Damme

BE0674 533 446

Ticheltij 16, 2390 Westmalle

WhatsApp: 0497 29 04 97