OUR ROCK 'N ROLL BOUTIQUE IN ANTWERP

Bij House of Bones zijn we niet alleen een online winkel, maar ook een fysieke boetiek in het hart van Antwerpen, België. Onze winkel is gelegen te Kammenstraat 57, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor degenen die onze unieke collectie kleding en accessoires persoonlijk willen ervaren.We zijn trots op het bieden van een gepersonaliseerde en gastvrije sfeer voor al onze klanten. Onze visie is om een gecureerde selectie van mode aan te bieden die de geest van rock 'n' roll uistraalt, inclusief invloeden uit grunge, punk, metal en alternatieve stijlen. We geloven dat kleding een vorm van zelfexpressie kan zijn en een manier om individualiteit te tonen, en we zijn gepassioneerd over het helpen van onze klanten bij het vinden van de perfecte stukken om hun unieke stijl te uiten.

Bij ons kan je bekende alternatieve merken vinden zoals  Collectif London, Hell Bunny, Underground Shoes, Banned, Chet Rock, ... Daarnaast bieden we ook eigen designs aan in kleine oplages.

Wanneer je onze fysieke winkel bezoekt, kun je een winkelervaring verwachten die verder gaat dan alleen het kopen van kleding. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit of accessoire dat past bij je stijl. We hechten waarde aan goede klantenservice en we zijn beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden of aanbevelingen te geven.

 


Onze winkel is geopend van maandag tot zaterdag van 10 tot 18 uur. We zijn gesloten op zondag, behalve op de eerste zondag van elke maand. Onze locatie te Kammenstraat 57 in Antwerpen is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto, waardoor het een must-visit bestemming is voor alle rock 'n' roll mode-liefhebbers in de omgeving.

Bezoek House of Bones in Antwerpen vandaag en ontdek onze unieke collectie van rock 'n' roll geïnspireerde mode. Laat ons je helpen om de perfecte stukken te vinden die je geest van vrijheid en zelfexpressie vastleggen. Word lid van onze gemeenschap van mode-rebellen en omarm de rock 'n' roll lifestyle!

Adres

📍 Kammenstraat 57, 2000 Antwerpen

Openingsuren

Maandag
10-18
Dinsdag
10-18
Woensdag
10-18
Donderdag
10-18
Vrijdag
10-18
Zaterdag
10-18
Zondag
Gesloten *

 

* We zijn open elke eerste zondag van de maand. Op deze dagen zal een andere kleine onderneming hun producten of diensten verkopen. Wil je weten welk bedrijf? Bekijk onze Instagram of Facebook voor de aankondigingen!

 


Veelgestelde Vragen

Is de collectie in de winkel hetzelfde als online?
Het grootste deel van onze collectie is hetzelfde online en in de winkel. In de winkel bieden wij vaak enkele stuks aan van lokale ondernemers. Deze zijn niet online beschikbaar omdat het vaak moeilijk is deze te verzenden (vb. taxidermie). Als je een vraag hebt omtrent de beschikbaarheid van een bepaald product, aarzel niet om ons te contacteren.

Is het gemakkelijk om in de buurt van de winkel te parkeren?
Parkeren in Antwerpen is enkel mogelijk in de voorziene ondergrondse garages. De dichtstbijzijnde garages zijn Oudaan, Kammenstraat en Groenplaats. Om kosten te besparen kan je ook parkeren op een P+R parking aan de rand van de stad en verder reizen met de tram.

Is de winkel rolstoelvriendelijk?
Ja, de winkel is ruim genoeg om makkelijk met de rolstoel de producten te bekijken. Er is een ruime paskamer voorzien, maar we zijn ook steeds bereid je de nodige privacy te geven in onze stockruimte indien nodig.

Kan ik items reserveren om in de winkel op te halen?
Als je de verzendkosten wilt besparen, kun je de optie 'Pickup' kiezen bij het bestellen van je favoriete producten. Je bestelling wacht op je in de winkel voor de komende 7 kalenderdagen. Je kunt het ophalen tijdens onze openingstijden.